Skip to content Skip to footer

Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток” ЕАД инж. Андон Андонов бе удостоен с почетния знак на Община Раднево. Отличието му беше връчено лично от кмета д-р Теньо Тенев на официалната церемония по случай 7 септември – празник на град Раднево.
Инж. Андон Андонов получава почетното отличие за значимия принос на дружеството за развитието на Община Раднево, за оказаното съдействие при реализирането на редица инфраструктурни проекти, социални дейности, културни събития, спортни мероприятия, обществено полезни каузи и инициативи.
На церемонията присъстваха областният управител Гергана Микова, представителите на „Мини Марица-изток” ЕАД Димитър Чолаков – зам.- изпълнителен директор, директорът по производствено-техническите въпроси Ясен Чаушев, ръководители на отдели, жители и гости на града. Кметът на Община Раднево д-р Теньо Тенев изрази уважение и признателност към ръководството на енергийното дружество за подкрепата, доброто отношение и дългогодишното сътрудничество.
Инж. Андон Андонов благодари за оказаната чест и поздрави присъстващите с 54-годишнината на Раднево. Той пожела на всички здраве и благополучие, всеотдайна и отговорна работа за съхраняването на традициите и за превръщането на Раднево в модерен европейски град.
„Връзки с обществеността“, „Мини Марица-изток“ ЕАД

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

0.0/5

mdg-magazine.bg © 2024. Всички права запазени.