Skip to content Skip to footer

„МИНСТРОЙ ХОЛДИНГ“ АД – НОСИТЕЛ НА СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА НА КРИБ ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕТО НА ИКОНОМИКАТА В БЪЛГАРИЯ

Конфедерацията на индустриалците и работодателите в България раздаде годишните си бизнес награди на официална церемония в София Тех Парк. За четвърта поредна година една от най-големите работодателски организации у нас – КРИБ, събира бизнес и правителство на годишния си бал. Той се провежда под патронажа на премиера Бойко Борисов.
23 компании се състезаваха в 3 категории – за иновации, растеж и качество.
„Близо 3/4 от брутния вътрешен продукт на България се постига благодарение на вашите усилия.“ – с тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към ръководителите на най-големите компании у нас по време на бала на КРИБ. „Пожелавам заедно да водим държавата към по-добри времена“, каза премиерът.
Специалната награда на председателя на КРИБ за цялостен принос за развитието на икономиката в България получи „Минстрой Холдинг“ АД. Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев връчи наградата на проф. дтн инж. Николай Вълканов.
„Зет и Ем Прайвит Ко“ ООД получи голямата награда в категория „Качество“. Министър-председателят Бойко Борисов връчи наградата на Николай Младжов, собственик и управител на компанията.
Голямата награда в категория „Растеж“ беше присъдена на „БМФ Порт Бургас“ ЕАД, а в категория „Иновации“ големият победител е „Тал Инженеринг“ ЕООД.Минстрой Николай Вълканов награждаване

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

0.0/5

mdg-magazine.bg © 2024. Всички права запазени.