Skip to content Skip to footer

„Геотрейдинг” АД и „Геострой” АД организираха празници за децата на служителите от Групата ГЕОТЕХМИН по случай Деня на детето. Тази година тържествата са част от събитията, с които се отбелязват 44 години от създаването на „Елаците-Мед” и 20-годишнина на „Елаците-мед” в Групата ГЕОТЕХМИН.

[rev_slider alias=”%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba”][/rev_slider]

Трите тържества донесоха силни емоции и много усмивки на участниците. В Рали Геотрейдинг АД се състезаваха 260 деца, като партитата бяха на 1 юни в София и на 2 юни в Етрополе за всички служители в Групата ГЕОТХМИН. 90 деца се забавляваха на 2 юни и в село Чавдар, в Археологическия парк „Тополница”, където Геострой АД организира празник за своите служители. Тази година тържеството беше и с благотворителна кауза.

Участниците в Рали Геотрейдинг в София и Етрополе бяха разделени на по 8 отбора. На специална платформа отборите трябваше да конструират своя болид, да го украсят и след това да се впуснат в надпревара, като едно от децата тегли колата, а друго се вози в нея. За по-малките също бяха предвидени забавни игри – да играят боулинг, да свирят с крака на пиано, да скачат на батут или да дадат воля на въображението си, като си направят свои мини колички от картон.

8-те отбора се надпреварваха по двойки, за да излъчат най-добрите два отбора за финала. В София най-бърз беше отбор Геотехмин, на второ място се класираха Смелите момичета, а на трето – Скелетите. В Етрополе дори дъждът не успя да попречи на деца и родители да се забавляват. Ралито се проведе на мокра писта. На първо място се класира отбор Дени, на второ – Лилавите и на трето – Непобедимите, които въпреки трудностите се пребориха за място в челната тройка. Първите три отбора на всяко от празненствата се качиха на почетната стълбичка, за да получат медали Рали Геотрейдинг 2019 от екипа на дружеството.

На партито на „Геострой” АД в Археологическия парк „Тополница в местността „Света Петка присъстваха деца от град София, от района на Етрополе и на Средногорието, за които беше организиран служебен транспорт. Екип от аниматори се погрижи за доброто настроение на всички гости. За децата имаше много изненади, различни игри и забавления, подходящи както за най-малките, така и за по-големите. Кулминацията на партито и „голямата награда“ за всички деца беше възможността да се забавляват в Атракционния комплекс – „Въжената градина“, стените за катерене и най-новото съоръжение в комплекса – „Въжеландия“. Наред с емоциите от чудесния празник, децата си тръгнаха и с чувството на удовлетворение, защото събитието беше с благотворителна кауза. На детския празник беше поставена кутия за набиране на средства за подпомагане на  деца и семейства в риск. Те ще бъдат дарени на Фондация „За нашите деца“ заедно с 37 настолни игри.

„Геотрейдинг” АД и „Геострой” АД зарадваха всички присъствали деца с подаръци.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

0.0/5

mdg-magazine.bg © 2024. Всички права запазени.