Skip to content Skip to footer

В Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, зала 303 „Асарел Медет“ на 14.03.2019 г. се проведе „Ден на кариерата“. Форумът събра на едно място студентите и техните потенциални работодатели. По време на събитието при голям интерес водещи компании от минерално-суровинния и енергийния сектор представиха актуалните стажантски програми и работни позиции, условията на труд и възможностите за кариерно израстване. Презентации по темата изнесоха специалисти от „Асарел Медет“ АД, „Аурубис България“ АД, „Джи Пи Груп“ АД, „Дънди Прешъс Металс“ ЕАД, „Елаците-Мед“ АД, „Каолин“ ЕАД, „Овергаз Мрежи“ АД, „ЧЕЗ България“ ЕАД и Института по минералогия и кристалография „Акад. Иван Костов“. Представителите на фирмите проведоха дискусии и срещи със студенти, за да обсъдят реалните възможности за провеждане на стажове и започване на работа по специалността.

 

[rev_slider alias=”%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0″][/rev_slider]

 

Повече информация за събитието, както и за стажантските програми на дружествата, членове на Българската минно-геоложка камара – „Асарел Медет“ АД, „Дънди Прешъс Металс“ ЕАД, „Елаците-Мед“ АД и „Каолин“ ЕАД ще намерите на страниците на списание “Минно дело и геология” – бр. 3/19 г.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

0.0/5

mdg-magazine.bg © 2024. Всички права запазени.